Solids Instruments
Nederlandse taal English

Big Bag Vulmachines

Jesma ontwikkeld en produceert diverse Big-Bag vulsystemen.
Voor levering van handmatige vulling van de Big-Bag of halfautomaat Big-Bag vulsysteem, waarbij de Big-Bag handmatig moet worden bevestigd en worden los gehaald.
Voor een volledig automatisch Big-Bag vulstation kan ook een pallet voorraadmagazijn en een rollerbaan (maximaal 16 big-bags) afvoersysteem worden bijgeleverd.
Met een batchweger als product aanvoer systeem, kan een ijkwaardig systeem worden gerealiseerd. Ook zijn er duo vulsystemen mogelijk met eventueel een rollerbaan aan iedere zijde. Afhankelijk van de grootte van de big-bag kan een vul snelheid van 20 to 50 zakken per uur worden gerealiseerd. De bijgeleverde weegcontroller kan de operator diverse instellingen wijzigen en zo andere zakken/pellets, snelheden met een vul systeem toepassen. Omwille van veiligheid, kan de unit ook in een compleet beveiligde kooi worden opgesteld zodat het systeem niet bereikbaar is voor niet bevoegde personen. Indien gewenst is het systeem ook leverbaar in RVS en eventueel ook in ATEX zone 21/22.

big-bag-gb